Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Солодкий соус Теріяки 1 літр.
Теріяки (яп. テリヤキ) - традиційний японський спосіб обсмажування з використанням поширеного в японській кухні солодкого соусу. Слово теріяки походить від іменника тері (яп. 照і), що означає блиск, і які (яп. 焼ки) — смажене. Спосіб приготування полягає в обсмажуванні продуктів у соусі до карамелізації в ньому цукру, який надає страві блиск.
Соус для теріяки готують з соєвого соусу з додаванням цукру, саке і/або мирину. Використовується з м'ясними і рибними блюдами.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Хантер |
Об`єм | 1000 мл |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Тип | Соуси |
- Ціна: 280 ₴