Листя бамбука мариновані
Бамбук-сімейство злакових, виростає до 20-30 метрів. Найшвидше рослина, яка за один день може зрости більше одного метра. Росте в країнах Африки, Азії і в деяких країнах Європи. Бамбук не боїться холодної погоди, виростає в тропічних так і субтропічних кліматичних умовах. У кулінарії використовують тільки два види бамбука Bambusa і Dendrocalamus.
Мариновані листя бамбука,
найчастіше використовують професійні кулінари у вигляді підкладки для подачі страв східної і азіатської кухні (прикраси для страв). Також застосовують для загортання м'яса і риби, блюда виходять вишуканими з неповторним ефектом.
Основні | |
---|---|
Термін придатності | 18 міс |
Склад | лист бамбука, маринад |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Країна виробник | Китай |
Користувальницькі характеристики | |
Кількість в упаковці | 100 |
- Ціна: 300 ₴/упаковка