Продавець Інтернет-магазин "Tsuki" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
227 відгуків
Успей словить свои 5-8%СКИДКИ

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 24.06).

влево
  • В'єтнамська Рис преміум для суші 20 кг. Calrose rice, фото 2
  • В'єтнамська Рис преміум для суші 20 кг. Calrose rice, фото 3
  • В'єтнамська Рис преміум для суші 20 кг. Calrose rice, фото 4
  • В'єтнамська Рис преміум для суші 20 кг. Calrose rice, фото 5
  • В'єтнамська Рис преміум для суші 20 кг. Calrose rice, фото 6
вправо
НовинкаВ'єтнамська Рис преміум для суші 20 кг. Calrose rice

В'єтнамська Рис преміум для суші 20 кг. Calrose rice

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: HO 6559

1 900 ₴/мішок

Показати оптові ціни
+380 (98) 348-63-97
Основной
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
В'єтнамська Рис преміум для суші 20 кг. Calrose rice
В'єтнамська Рис преміум для суші 20 кг. Calrose riceВ наявності
1 900 ₴/мішок
+380 (98) 348-63-97
Основной
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Рис premium sushi rice

Рис для суші відрізняється від звичайного рису декількома особливостями, які роблять його більш придатним для приготування суші:

    Сорт рису: Для суші зазвичай використовують короткозерновий сорт рису, такий як японський сорт Japonica. Він відрізняється своєю клейкістю та здатністю добре зчеплюватися, що важливо для надання форми та структури рисовим рулетикам суші.

    Склад: Рис для суші зазвичай промивається перед приготуванням, щоб видалити надлишок крохмалю та досягти більш липкої консистенції. Також може використовуватися рисовий оцет, цукор та сіль для створення характерного смаку та аромату суші-рису.

Рис для суші готується спеціальним способом, який називається сушиноме (sushinomi) або приготування рису з додаванням рисового оцту. Він вариться до стану, коли зерна залишаються трохи жорсткими і добре утримують форму після надання їм потрібної консистенції.

    Смак та текстура: Суші-рис має ніжний та легкий смак із легкою кислинкою від рисового оцту. Він повинен бути м'яким, але не розвареним, з ніжною клейкістю, щоб добре триматися разом із рештою інгредієнтів суші.

Склад рису: білий, шліфований, не глазурований, не пропарений, короткозернистий

Вага мішка 20кг.

Основні
Країна виробникВ'єтнам
ТипРис для суші
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Вага20 г
Складрис
  • Ціна: 1 900 ₴/мішок

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner