Сухарі Panco-bread панірувальні
Традиційно панко проводиться з хліба, позбавленого кірочок і выпекающегося шляхом пропускання через дерев'яні або пластикові форми з тістом електричного струму. Отримувані при цьому буханця позбавлені щільних кірок і швидко черствіють, після чого розмелюють на особливих, менш травмуючих м'якуш млинах. За рахунок цього сама крихта виявляється більшою, а її структура більш насичена повітряними бульбашками по порівнянні з щільною крихтою європейського хліба.
Панко - це панірувальні сухарі;
Панко — это панировочные сухари, которые добавляют в тесто для приготовления во фритюре. Свежие панко делают продукт легче и мягче, чем сушеные панко, так как они содержат больше влаги, которая испаряется и образует меньшие отверстия для воздуха, когда панко обжаривают. Слегка смачивая сушеные панко непосредственно перед приготовлением, они становятся более похожими на свежие панко, и их следует равномерно наносить на поверхность жареного мяса или рыбы. Чтобы сохранить свежесть, сушеные панко следует хранить в прохладном сухом месте.
Основні | |
---|---|
Виробник | Hoshi |
Країна виробник | Китай |
Тип | Сухарі |
Упаковка | Картонний пакет |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Вага | 5 г |
Об`єм | 5000 мл |
Термін придатності | 12 міс |
Склад | борошно пшеничне |
- Ціна: 850 ₴/мішок