
Імбир рожевий маринований
Маринований імбир, який в японській кухні використовується для подачі разом з суші (носить назву "гарі") рожевий або червоний імбир (Alpinia purpurata) – рослина, яка походить з регіону Південно-Східної Азії і зустрічається в Малайзії і Таїланді. Білий і рожевий імбир відрізняються формою і кольором суцвіть, але не коренем, який, власне, і прийнято вживати в їжу.
Причини зміни кольору імбиру
Чому маринований імбир рожевого кольору? Це пояснюється вмістом флавоноїдів у складі імбиру. Вони називаються антоціанами. При маринуванні це речовина вступає в реакцію з оцтом, що і дає імбиру рожевий колір. Але зміна кольору відбувається тоді, коли маринують молодий корінь або на середній стадії дозрівання. В цей час структура його не має волокон, а смак – гостроти.
Повністю дозрілий імбир не поміняє колір без додаткового фарбування, він залишиться білим. Чому маринований імбир рожевого кольору, ніж фарбують? Для отримання рожевого кольору при маринуванні старого кореня використовують сік буряка або інші барвники.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Термін придатності | 18 міс |
Склад | імбир,вода, сіль, лимон, оцтова кислота, харчовий барвник |
Тип | Імбир |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Країна виробник | Китай |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Laiwu majesty food |
- Ціна: 195 ₴/кг