Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Оцет рисовий т. м. «Mizkan» (Мицукан)
Рисовий оцет незамінний в страви східної кухні. Рис для суші неможливо зробити качествнно без цього рисового оцту. Рисовий оцет застосовують для приготування рису з додаванням солі і цукру, рис після такої обробки стає більш клейким і набуває свій неповторний специфічний смак.
Склад; високофруктозний кукурудзяний сироп, дистильований оцет,
вода, сіль, рисовий оцет, коричневий цукор
Умови зберігання: зберігати в сухому, прохолодному, захищеному від світла місці.
Країна виробник: США.
. |
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Тип | Оцет |
Об`єм | 1000 |
- Ціна: 70 ₴/бут