Новинка Соєвий Соус Натуральний
Найдавніший продукт в Азіатській кухні. На сьогодні точно невідомо коли він з'явився, існує легенда, що Китайські Ченці коли відмовилися від молока і м'яса, замінили їх сиром Тофу і соєвим соусом. В японській кухні соєвий соус з'явився з розвитком кулінарних технологій, перша згадка в 17-19 століттях.
Соєвий соус відмінно змішується з іншими соусами та інгредієнтами, на його основі роблять популярний Унагі, Теріякі, Тонкацу, а також рибні Ойстер ... . В ньому легко маринуються морепродукти, м'ясо, гриби. Незамінний соус при подачі суші та ролів, а його корисні властивості ходять легенди , хоч є у нього і протипоказання не рекомендовано вживання вагітним жінка і дітям із-за вмісту в ньому ізофлавони - речовини відносять до групи фітоестрогенів схожий з статевим гормоном жінок.
У продажу каністра 5 літрів натуральний соєвий соус від компанії Hoshi - червона етикетка
Склад Вода соєві боби, пшениця, сіль, сорбат калію - консервант
Термін зберігання 12 місяців
- Підвищення тарифу "Нової пошти" з 25 жовтня 2018Про зростання тарифів на послуги міжміського доставки на 5-25%Підвищення тарифу "Нової пошти" з 25 жовтня 2018